A Farkasordító Úri Félmaraton oldala

A Farkasordító Úri Félmaraton oldala

PROGRAM

A versenyközpontban és a pályán - fontos információk

2015. február 16. - Ezüsthegyi Kabóca

A versenyközpont: Úri Művelődési Ház, Úri, Rákóczi út 35.
A versenyközpont reggel 8 órakor nyit.
Előnevezetteknek rajtcsomag átvétele 8 órától 9,55-ig
Helyszíni nevezés 8 órától 9,55-ig
FIGYELEM!!! bárki késik, kiadunk rajtszámot, de a rajt PONTOSAN 10 ÓRAKOR VAN!!! Aki késik, a mezőny után futhat. Vissza nem tartunk senkit.
A versenyközpontban csomagmegőrzés a nyitástól zárásig biztosított. WC, kézmosási lehetőség van, zuhanyzó sajnos nincs. Külön öltöző férfiaknak és nőknek szintén van. A kiírásban a FRISSÍTÉS pont alatt felsoroltak biztosítottak.
A 10km futam szintideje 11,45-kor jár le.
10km verseny eredményhirdetése 12 órakor a nagyteremben.
A Félmaraton szintideje 12,45-kor jár le.
Félmaraton eredményhirdetése 13 órakor a nagyteremben.
Aki tömegközlekedéssel megy haza, annak a busz 13,35-kor érhető el, a versenyközponttal szemben található buszmegállóban a vasút felé. A következő busz 15,35-kor lesz.
A Versenyközpontot 15 órakor zárjuk.

Ellenőrzőpontok:
A 10km mezőnynek a Farkasdi elágazásnál lesz visszafordító, és egyben ellenőrzőpont, és frissítőpont is. Az ellenőrzést a rendezők végzik, a kihelyezett bóját kell megkerülni, eközben rajtszám leolvasás történik. Éppen ezért (is) kérünk mindenkit, a rajtszámot elől, jól láthatóan viseljétek!
A Félmaraton mezőny két fontos ellenőrzőpontja közül az első a Felsőfarkasd buszfordulónál lévő frissítőpont lesz. A buszfordulót körbe kell futni. A másik ellenőrzőpont a Gomba buszforduló a temető után, a frissítőpont szintén itt lesz. Itt is körbe kell futni a buszfordulót.

A rajt ideje alatt az első útszakasz teljes zárásra kerül, a Fő útra kikanyarodás után pedig felvezető motoros, és kerékpárosok kísérik a mezőnyt, biztosítás céljából. A pálya több helyén polgárőrök segítik a mezőny biztonságos haladását. Ezek a helyek: A rajt után a Rákóczi utca, és Úri belterületén a betorkolló utcáknál. A Farkasdi elágazásnál, ahol a 10km mezőny visszafordítója lesz, illetve a Félmaraton bekanyarodik Felsőfarkasd felé, ellenőrző és frissítőpont lesz, és polgárőrök biztosítják a mezőnyt.
A pályán kilométerenként tábla lesz kitéve, azon külön jelölve, hogy a 10km, vagy a Félmaraton mezőnynek szól-e. az első 5km természetesen megegyezik.
Mindenkit kérek, hogy az út haladás szerinti jobb oldalán fusson, lehetőleg egyesével, legfeljebb kettesével egymás mellett, de csak indokolt esetben (pl.: látássérült futót kísér látó).

Ha kérdés merül fel, akkor írjatok az urifarkasd@gmail.com címre, hívjatok a 20/427-90-17 telefonszámon, írhattok privát üzenetet az FB-n, vagy kommentben, posztban feltehetitek az esemény FB oldalára.

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasordito.blog.hu/api/trackback/id/tr1007175513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása